Vacatures Vacatures
Solliciteer nu

Hands-on projectleider Rotating

ACD NV is een KMO gelegen te Essen met een familiaal karakter, gespecialiseerd in mechanisch onderhoud, machinebouw, …. Dienstverlening aan de industrie op het vlak van maintenance is reeds sinds 1989 de core business van ACD. Onze klanten situeren zich in de chemie, petrochemie, Oil & Gas en Environmental services. Het leveren van kwaliteitsvolle mechanische oplossingen op maat van onze klant is onze missie.

We zijn op zoek naar een gemotiveerde hands-on projectleider gepassioneerd door techniek en rotating equipment om ons Rotating team te versterken.

Ploeg Rotating overleg

Als projectleider bereid je kleinere projecten voor en zorg je voor de nodige aansturing.

Na een inwerkperiode ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en uitwerken van projecten. Cellenradsluizen, schroeven, montage machinebouw, pompbati’s en coördinatie van revisies zowel on site als in onze werkplaats. Als projectleider bij ACD kom je terecht in een gevarieerde job waarin je je geen dag zal vervelen!

Ploeg Rotating aan het werk

Je start met een werfbezoek bij de klant waarna je een project aanmaakt en een planning. Dit houdt ook in dat je al nadenkt over de nodige materialen, transportmiddelen enz. Je bekijkt de tekeningen en stuklijsten. Samen met de werkvoorbereider plaats je de nodige bestellingen.

Rotating mekanieker instellen computerscherm

Daarna kunnen de werkzaamheden echt beginnen! Samen met je team ga je aan de slag in ons atelier of op de werf van de klant. Je volgt de werkzaamheden en je team goed op en blijft tijdens het project de contactpersoon voor de klant. Wanneer er een Shutdown (stilstand) of een revisie is organiseer jij deze ook mee. Zowel het inplannen, opvolgen en uitvoeren doe jij samen met je team. Samen werken op maat!

mekanieker Rotating ACD meten

Wanneer je afwijkt van de planning, communiceer jij dit zowel bij je collega’s als bij de klant. Je zorgt samen met je team dat je kwaliteitswerk aflevert en rapporteert de geleverde prestaties aan de klant door.


Profiel

  • Je hebt een diploma secundair onderwijs in een technische richting.
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bezit de nodige beroepskennis m.b.t. lagers, revisies, machinale bewerkingen, rotating equipment.
  • Je bent administratief vaardig en hebt een goede kennis van Word en Excel.
  • Je beschikt over sterke communicatieve en sociale vaardigheden, je bent klantgericht en flexibel.
  • Je kan prioriteiten stellen binnen de velen taken, je bent resultaatgericht, je kan goed omgaan met deadlines en bent stressbestendig.
  • Je kan nieuwe informatie snel toepassen in de werksituatie.
  • Je hebt oog voor kwaliteit en zet veiligheid steeds op de eerste plaats.

Aanbod

  • Een voltijdse functie in een aangename en veilige werkomgeving. (VCA Petro)
  • Een boeiende en gevarieerde job, waar je kan groeien in de organisatie.
  • Een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen (Hospitalisatieverzekering, Laptop, GSM en bedrijfswagen)

Dienstverlening aan de industrie op het vlak van maintenance is reeds sinds 1989 de core business van ACD.

Heb je interesse in deze functie of wens je meer informatie?

Solliciteer online

Of stuur je cv en motivatie naar personeel@acdnv.be.


Meer over Rotaring equipment >

Bekijk enkele cases over Rotating equipment