Als schoolverlater op zoek naar een passende job.

gecreëerd op 23/05/2023 door Maloe Vanermen [Vacature]

Zaterdag sleutelen aan de tractor van je vader en zondag staat de autocross weer voor de deur. Zodra je je eerste stapjes had gezet was jij niet weg te houden bij alles wat een motor heeft. Jij haalt er plezier uit om je tijd te spenderen onder een motorkap en vrienden komen naar jou toe als ze een probleem hebben met hun auto. Binnenkort studeer je af en kan je voltijds je passie uitvoeren. Hoe vertaalt zich dat in een job? En waar vind je dan die werkgever die het beste bij je past?

1 Jezelf (her)ontdekken in onze afdelingen

Het einde van je schoolcarrière is in zicht en het moment om keuzes te maken is aangekomen. In welke regio wil ik werken? Wat wil ik doen? Elke dag op een vaste plek staan of net niet?

Bij ACD kan je ontdekken wat voor jou werkt. We hebben onze vaste werven, onze ateliers en onze mekaniekers en lassers die projectmatig op pad gaan! Door ons breed assortiment aan diensten en afdelingen kan jij jezelf ontdekken als mekanieker, lasser, trillingsmetingsanalist, draaier, frezer, brigadier, smeerder… Het rijtje gaat nog wel even door.

Houd je van structuur en kan jij als geen ander metingen analyseren? Dan is onze Predictieve afdeling iets voor jou!

Bij Piping en Constructie kom je terecht in een hecht team van techniekers en lassers. Deze professionals leren je maar al te graag de kneepjes van het vak!

Heb je oog voor detail en een passie voor motoren? Rotating heet jou graag welkom in hun team!

Bij Contracting werk je aan imposante machineparken zoals die aan de Antwerpse haven. Je kan op een vaste plaats werken of elke week een andere werf bezoeken.

Ben je creatief en kan je goed overweg met de nieuwste tekenprogramma’s zoals AutoCAD? Ons team in Engineering kan je vast overtuigen om je bij hen toe te voegen.

Of ga je graag nog een stapje verder? Werk dan mee aan nieuwe machines bij onze collega’s op de afdeling Machinebouw!

2 Jezelf ontwikkelen met ondersteuning

Je eerste vaste job kiezen is spannend. Je komt in een onbekende omgeving terecht met nieuwe gezichten. Wij zorgen dat jij in een warm team terechtkomt met een meter of peter die jou begeleidt.

Je eerste werkdag zorgen we ook voor een warm onthaal en leer je iedereen binnen het support-team kennen.

Voor mijn eerste werkdag was ik best wel zenuwachtig. Nieuwe collega’s en een werkplek waar ik voorheen nog nooit was geweest. Aan de ingang stond er een collega van ACD mij op te wachten. We hadden al kort contact gehad dus ik wist naar wie ik moest zoeken. Na een rondleiding op de werf werd ik aan alle collega’s voorgesteld. Iedereen was vriendelijk en ik voelde mij direct thuis in het team. Mijn peter zorgde ervoor dat ik snel mee was met de dynamiek van de groep. Als ik vragen had over de klus of over documentatie kon ik altijd bij hem terecht en werd ik goed geholpen.

Al doende leer je en dat hebben wij goed begrepen. We zorgen ervoor dat je bij ons een assortiment aan opleidingen kan volgen zowel op de werkvloer als bij opleidingsinstituten. Had jij altijd al interesse om een opleiding EHBO te volgen? Wij zorgen dat je collega’s zich veilig bij jou voelen als nieuwe hulpverlener! Of heb jij altijd al eens met een heftruck willen rondrijden? Ook dat kan bij ACD!

ACD heeft het VCA Petrochemie diploma. Door onze jaarlijkse audits zorgen we dat wij steeds mee zijn met de nieuwste veiligheidsnormen en regels.

Wij zetten je veiligheid op nummer één!

3 Je goed voelen in een warm team

Je goed voelen op het werk doe je niet alleen op de werkvloer. Doorheen het jaar organiseren we leuke evenementen. Wat dacht je van een sneeuwballengevecht in de zomer? Of avontuurlijk gaan paintballen? Samen in oktober met zijn allen meestappen met De Roze Mars of met alle collega's gezellig eten en klinken op het afgelopen jaar?

Hebben we je interesse voor ACD aangewakkerd?

Laat je gegevens dan hier achter -> https://www.acdnv.be/nl/contact.aspx  

en wij contacteren je voor een leuk kennismakingsgesprek!

Share